Поръчай по телефона
0889 541 189

Мърдаща се рибка играчка за котки и кучета - CattyFish®

Мърдаща се рибка играчка за котки - CattyFish®
SALE
- 14,91 лв.
Мърдаща се рибка играчка за котки и кучета - CattyFish®
Моля, първо изберете разновидност.
26,99 лв.
Стара цена: 41,90 лв.
Спестяваш: 14,91 лв.
Няма наличност
Няма наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50лв.
  • 30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
  • БЕЗОПАСНО ПАЗАРУВАНЕ
  • 100% КАЧЕСТВО

Защо CattyFish® е най-продаваната играчка за котки и кучета в целият свят ?

ДВИЖИ СЕ ДОСУЩ КАТО
ИСТИНСКА РИБКА

CattyFish® не изглежда само като реална рибка, но и се движи като истинска такава. Това ще накара вашата котка/куче да се влюби в играта с нея още от първия път щом се добере до нея.

СЕНЗОР ЗА
ДВИЖЕНИЕ

CattyFish® регулира своето движение в зависимост от движението около нея. Ако улови движение около нея, тя ще започне да се мърда по-бръзо, а ако улови, че около нея няма движение, нейното подскачане ще намали и ще спре. Това ще спести батерията ѝ, тъй като няма да е нужно да я пускате и спирате постоянно.

ВГРАДЕНА ПРЕЗАРЕЖДАЩА СЕ
БАТЕРИЯ

CattyFish® пристига с USB зарядно и вградена батерия, която издържа с дни след пълно зареждане. Това би било напълно достатъчно да забавлявате вашето коте/куче и да освободите насъбралия се стрес през деня с дни наред.

ОТВОР ЗА ПОСТАВЯНЕ НА
КОТЕШКА ТРЕВА

Като черешка на тортата тази играчка има отвор, в който може да се постави т.нар. котешка трева, която котките (също и кучетата) обожават. Тя отваря рецепторите на котката и тя се придържа привлечена за по-дълго време към играта с рибката. (Не е опасно или пристрастяващо :)).

НАПРАВЕНА Е ОТ
ИЗДРЪЖЛИВ И ПОДХОДЯЩ МАТЕРИАЛ

CattyFish® е изработена от висококачествени материали, така че не се налага да се тревожите за издръжливостта и безапостността на играчката, бивайки сграбчквана и удряна от вашата котка/куче.

КУЧЕТАТА
Я ОБОЖАВАТ СЪЩО

Играчката става както за котки, така и за вашето куче, тъй като с движенията си наподобява досущ истинска риба, а това неизбежно ще привлече вниманието на вашето куче. Кучетата също обичат играта с рибката, особено ако са все още малки и пълни с енергия за игра.

Вижте какво казват нашите клиенти за този продукт

Моето коте ОБИЧА тази играчка. Много добре обмислен дизайн като цяло!

- Ванеса Михова

Нашето 4-месечно коте прекарва около 1-2 часа, опитвайки се да убие рибата всеки ден, след което си подремва добре. Страхотно упражнение е за нея, освен това се смеем много. Без малки опасни (скъпи) батерии. МНОГО добре направена!

Хареса ми, че включеното пакетче от котешка билка е по избор, много добре обмислен дизайн като цяло. Играчката няма дистанционно и нямате нужда от такова! Рибата започва да пляска, когато усети движение/докосване и спира, когато движението спре, което я прави особено привлекателна за котенцата и не изтощава на батерията. Препоръчвам я на всички собственици на домашни любимци!

Моето куче ОБОЖАВА тази играчка!

- Иван Маринов

Купих тази рибка за моето 2-годишно куче. И мога смело да кажа, че това е най-добрата играчка, която е имал до момента. Държи го ангажиран, а той е толкова влюбен в рибата, че я носи със себе си навсякъде.

Държеше я в устата си през цялата наша 6-километрова разходка, а рибката изглежда толкова реалистична, че хората си мислеха, че държи в устата си истински риба. Играчката наистина се почиства лесно с влажна кърпа. Определено ще пазарувам отново от този магазин!

Много забавна рибка!

- Светослава Крумова

Рибката е страхотна! В началото котаранчо беше леко изплашен от нея, но и едновременно заинтригуван. Бързо разбра за какво служи и пада голям смях. Много я обича, стана любимата му играчка!

Най-добрата играчка, която съм взимала за моите котки досега!

- Михаела Добрева

Котките ми харесват как тази риба „оживява“, когато я докоснат! След това я хващат започват да я ритат и да се въртят с нея! И двете се запалиха по нея, особенно по-голямата. Завабвно е да ги гледате как се борят с нея и опитват да я ''убият''..:) Това определено беше добра покупка!

Моята котка е доволна, а ние се забавляваме, докато я гледаме!

- Йоана У.

Не мога да спра да се смея на котката ми като я гледам с тази играчка, заслужава си. 

Много добър продукт, много съм доволна от този сайт. 🙂

Често задавани въпроси

Презарежда ли се CattyFish ?

Да, презарежда се! CattyFish пристига с USB зарядно и вградена батерия така, че не е нужно да се притенсявате за покупка на батерии постоянно.

От какво е направена играчката ?

Рибката е направена да изглежда изключително реалистична с движенията, които извършва като истинска риба и е изработена от меки и издръжливи плюшени материали, които са безопасни и нетоксични за вашите домашни любимци.

Как работи котешката билка и безопасна ли е ?

Проучвания показват, че котешката билка достига до "щастливите" рецептори на котката в мозъка и това влияе на нейното настроение, като започва да си играе, търкаля, обръща и трие. Повечето котки обожават миризмата на тази билка, и най-хубавото е, че не е пристрастяваща. Взаимодействието с нея е безвредно, единствено само ако билката бъде изядена може да има обратен ефект и на котката ви да ѝ се доспи.

Може ли да се пере ?

Да, играчката може да се пере, но преди да я сложите за пране бъдете сигурни, че сте извадили устройството за задвижване на рибката.

Става ли играчката и за кучета ?

Краткият отговор е да. Играчката става и за кучета, тъй като движенията, които извършва са досущ като истинска риба, а това ще привлече неизбежно вниманието на вашето куче. Повечето кучета харесват да си играят с рибката, но трябва да имате предвид, че ако кучето ви е с по-големи размери, може да нарани плюшения материал на рибката със зъбите си. Можете да видите за повече информация това видео: https://youtu.be/qhNmlTsNa8c

 ПРОБВАЙТЕ CATTYFISH НАПЪЛНО БЕЗ РИСК

Опитайте CattyFish напълно без риск за 3о дни. Ако решите, че не сте доволни от продукта по каквато и да е причина, свържете се с нашият помощен център за облужване на клиенти в рамките на 30 дни след получаването на вашата поръчка и ние ще ви възстановим цялата сума за продукта, без да задаваме никакви въпроси!

Сравнение на продукти