Поръчай по телефона
0889 541 189

Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®

Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®
SALE
- 12,00 лв.
Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®
Моля, първо изберете разновидност.
22,99 лв.
Стара цена: 34,99 лв.
Спестяваш: 12,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 50лв.
  • 30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
  • БЕЗОПАСНО ПАЗАРУВАНЕ
  • 100% КАЧЕСТВО

Вече можете да масажирате и разресвате домашните си любимци едновременно!

Събирайте всички опаднали косми от домашния си любимец преди да опадат по мебелите с нашите ръкавици за събиране на косми! Домашните любимци обожават да бъдат разресвани!

Ежедневното разресване ще донесе комфорт и удоволствие на домашния ви любимец, както и ще подобри визията му и ще намали космите, които оставя след себе си на мястото, където живее.

ЛЕСНО СЕ ИЗПОЛЗВАТ

Просто си сложете ръкавицата и започнете да разресвате домашният си любимец. Отпадналата козина ще бъде събрана на повърхността на ръкавицата, след което само я отделете.

Когато приключите с разресването просто измийте ръкавиците с вода и ги оставете да изсъхнат на слънце.

СРЕШЕТЕ, ОТДЕЛЕТЕ, ПОВТОРЕТЕ. ТОЛКОВА Е ЛЕСНО!

ИДЕАЛНИ СА ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД КОЗИНА

Няма проблем ако имате повече от един домашен любимец с различна козина, можете да ги използвате за всички тях! Ръкавиците са подходящи за всякакъв вид козина: дълга, къса, средна, къдрава... без значение.

Не се притеснявайте, ако ръката ви е голяма, ръкавиците са проектирани да се разтягат, така че да могат да бъдат използвани от всеки без значение от размера на ръката му.

100% за многократна употреба | Екологични

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШЕТО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО

Нашите продукти помогнаха вече на голям брой хора да решат проблемите с космите от домашните им любимци вкъщи. Присъединете се още днес към тях!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Предоставяме ви възможност за безплатна доставка ако поръчате над 1бр. от този продукт или го комбинирате с някой друг от нашият магазин, като например нашият №1 уред за събиране на косми.

ОПИТАЙТЕ БЕЗ РИСК ЗА 30 ДНИ

Ако смятате, че нашите ръкавици Pet Grooming Gloves® не работят толкова добре, както описахме, просто се свържете с нашият екип за поддръжка на клиенти и ние ще ви възстановим пълната сума на вашата поръчка. 

Надминаха очакванията ми. Препоръчвам ги!!
"Тези ръкавици са невероятни. Те надминаха очакванията ми, които бяха много високи в началото въз основа на други отзиви. Не можех да повярвам колко разпусната коса извадих от котката си с тези ръкавици, а най-хубавото е, че котката ми обожава да бъде разресвана с тях. Също така, вече не се прегрява толкова лесно в топлото време, което имаме в момента. А козинката ѝ вече изглежда много по-мека и гладка."
.
- Таня М.
.Щастлива съм с моята покупка!

"Невероятен продукт. Всеки ден галя с ръкавиците котката си понякога два пъти на ден! Котката ми пуска косми като луда !!! Постоянно повръщаше косми, но от както взех тези ръкавици спря да повръща топки с косми !!! Струва си парите. Наистина съм щастлива с моята покупка !! Благодаря!!"

- Надежда П.

.Определено всеки собственик на домашни любимци трябва да ги има!

“Един от най-големите ми проблеми с моите домашни любимци беше, количеството косми, които отделят и оставят навсякъде моето куче и котка!

Вземайки ръкавиците, първо много ми хареса, че дойдоха две, за лява и за дясна ръка и двете ми котки се наслаждаваха на хубав масаж, а проблема с космите беше решен!

Котката ми имаше постоянно заплитания и това беше проблем, тъй като дори с тонове лакомства едва успявах да я среша по гърба, като винаги ме драскаше и хапеше. Тя и кучето абсолютно заобичаха галенето с тези ръкавици и вече дори котката ми сама идва при мен когато ги сложа. 😄

- Мария И.

Често задавани въпроси

Защо ръкавиците за разресване са от съществено значение за любителите на домашни любимци?

Вече повече от 80% от домакинствата притежават куче или котка, защото ни доставят безкрайна радост. Без съмнение това е значителен процент. Но, както всички животни, се изисква правилна грижа и поддръжка за тях.

Точно затова ние от нашият екип се борим да помогнем и да достигнем до все повече собственици на домашни любимци с нашите продукти, които правят грижата и поддръжката на домашните любимци много по-лесна.

Грижата за тяхната козина определено е едно от нещата на първо място. Чистото, добре поддържано животно е щастлив домашен любимец. И точно заради това ви смятаме, че нашите ръкавици, с които много лесно можете да поддържате козината на домашния си любимец гладка и сресана без нежелани остатъци и заплитания, и дори паразити са от съществено значение за правилната грижа на домашният ви любимец.

Как мога да ги почистя най-лесно ?

1. Напръскайте малко вода върху силиконовата повърхност на ръкавицата преди употреба.

2. Когато започнете да разресвате периодично отлепвайте насъбралите се косми от ръкавицата.

3. Избършете ръкавицата с мокра кърпа, ако има остатъчна козина.

4. Можете да изперете ръкавиците на ръка с мек препарат или сапун, или да ги изперете в пералня на леки обороти.

С кой продукт за почистване на косми мога да ги комбинирам също ?

Можете да видите другите наши два много търсени продукти - Уред за събиране на косми от домашни любимци, както и нашата Самопочистваща се четка за разресване, с които определено ще забравите вече за всички проблеми свързани с козината на домашните ви любимци.

Какви размери са ръкавиците ?

Ръкавиците са един размер и могат да се разтягат, така че да могат да бъдат използвани от всеки без значение от размера на ръката му.

 ПРОБВАЙТЕ PET GROOMING GLOVES НАПЪЛНО БЕЗ РИСК

Изпробвайте нашите ръкавици напълно без риск за 3о дни. Ако решите, че не сте доволни от продукта по каквато и да е причина, свържете се с нашият помощен център за облужване на клиенти в рамките на 30 дни след получаването на вашата поръчка и ние ще ви възстановим цялата сума за продукта, без да задаваме никакви въпроси!

Сравнение на продукти