Поръчай по телефона
0889 541 189

Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®

Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®
SALE
- 12,00 лв.
Ръкавици за събиране на косми - Pet Grooming Gloves®
Моля, първо изберете разновидност.
22,99 лв.
Стара цена: 34,99 лв.
Спестяваш: 12,00 лв.
Няма наличност
Няма наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 55лв.
  • 30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
  • БЕЗОПАСНО ПАЗАРУВАНЕ
  • 100% КАЧЕСТВО

Вече можете да масажирате и разресвате домашните си любимци едновременно!

Събирайте всички опаднали косми от домашния си любимец преди да опадат по мебелите с нашите ръкавици за събиране на косми! Домашните любимци обожават да бъдат разресвани!

Ежедневното разресване ще донесе комфорт и удоволствие на домашния ви любимец, както и ще подобри визията му и ще намали космите, които оставя след себе си на мястото, където живее.

ЛЕСНО СЕ ИЗПОЛЗВАТ

Просто си сложете ръкавицата и започнете да разресвате домашният си любимец. Отпадналата козина ще бъде събрана на повърхността на ръкавицата, след което само я отделете.

Когато приключите с разресването просто измийте ръкавиците с вода и ги оставете да изсъхнат на слънце.

СРЕШЕТЕ, ОТДЕЛЕТЕ, ПОВТОРЕТЕ. ТОЛКОВА Е ЛЕСНО!

ИДЕАЛНИ СА ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД КОЗИНА

Няма проблем ако имате повече от един домашен любимец с различна козина, можете да ги използвате за всички тях! Ръкавиците са подходящи за всякакъв вид козина: дълга, къса, средна, къдрава... без значение.

Не се притеснявайте, ако ръката ви е голяма, ръкавиците са проектирани да се разтягат, така че да могат да бъдат използвани от всеки без значение от размера на ръката му.

100% за многократна употреба | Екологични

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШЕТО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО

Нашите продукти помогнаха вече на голям брой хора да решат проблемите с космите от домашните им любимци вкъщи. Присъединете се още днес към тях!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Предоставяме ви възможност за безплатна доставка ако поръчате над 1бр. от този продукт или го комбинирате с някой друг от нашият магазин, като например нашият №1 уред за събиране на косми.

ОПИТАЙТЕ БЕЗ РИСК ЗА 30 ДНИ

Ако смятате, че нашите ръкавици Pet Grooming Gloves® не работят толкова добре, както описахме, просто се свържете с нашият екип за поддръжка на клиенти и ние ще ви възстановим пълната сума на вашата поръчка. 

Надминаха очакванията ми. Препоръчвам ги!!
"Тези ръкавици са невероятни. Те надминаха очакванията ми, които бяха много високи в началото въз основа на други отзиви. Не можех да повярвам колко разпусната коса извадих от котката си с тези ръкавици, а най-хубавото е, че котката ми обожава да бъде разресвана с тях. Също така, вече не се прегрява толкова лесно в топлото време, което имаме в момента. А козинката ѝ вече изглежда много по-мека и гладка."
.
- Таня М.
.Щастлива съм с моята покупка!

"Невероятен продукт. Всеки ден галя с ръкавиците котката си понякога два пъти на ден! Котката ми пуска косми като луда !!! Постоянно повръщаше косми, но от както взех тези ръкавици спря да повръща топки с косми !!! Струва си парите. Наистина съм щастлива с моята покупка !! Благодаря!!"

- Надежда П.

 ПРОБВАЙТЕ PET GROOMING GLOVES НАПЪЛНО БЕЗ РИСК

Изпробвайте нашите ръкавици напълно без риск за 3о дни. Ако решите, че не сте доволни от продукта по каквато и да е причина, свържете се с нашият помощен център за облужване на клиенти в рамките на 30 дни след получаването на вашата поръчка и ние ще ви възстановим цялата сума за продукта, без да задаваме никакви въпроси!

Сравнение на продукти